Silvana Support kussens

Hét kussen bij nekklachten!


Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig.


Tevens is elk Silvana Support kussen verkrijgbaar in een extra kort model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed.

Dus ben je nu klein, groot of lang, een rug- of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!


Voor wie het nóg wat mooier en luxer mag heeft Silvana nu de Support Royale met donzen vulling in de uitvoeringen Zacht, Medium en Stevig.


Wil je weten welk Silvana Support kussen geschikt is voor jou? Bezoek het Silvana verkooppunt in jouw omgeving of gebruik onze online kussenkiezer.


Het Silvana Support® hoofdkussen geeft precies de juiste ondersteuning aan je hoofd en nekwervels. Dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom! Om goed te kunnen uitrusten, moet daar geen spanning in zitten. Met Silvana Support® slaap je ontspannen én comfortabel.


Neksteun

De speciaal gevormde neksteun volgt de schouders: comfortabel, ontspannend en ondersteunend.


Middenvak

Zachter gevuld voor een optimale houding in de rugligging.

Zijvakken

Iets steviger gevuld voor een optimale houding in zijligging.


Lees meer

Door een logische opbouw van de collectie is er voor elk postuur, matras en slaaphouding een Silvana Support® met de goede dikte en stevigheid. Om uit te vinden welk type het beste bij jou past, kun je onze online kussenkiezer raadplegen. Ook kun je het hoofdkussen zelf in de winkel testen om te bepalen welk type jou de beste ontspanning biedt. Bij sommige verkooppunten is het mogelijk een testkussen tijdelijk mee naar huis te nemen.

De Silvana Support serie is opgebouwd uit 6 hardheden, van Extra stevig tot Extra zacht. Voor langere mensen of voor als je wat meer ruimte in bed wilt, is er van elk model een kortere versie beschikbaar. Wil je je Silvana Support kussen overal mee naar toe nemen? Ook speciale Support reiskussens vind je in de collectie.


Voor wie het nét wat mooier en luxer mag is er een donzen variant, de Silvana Support Royale. Deze is verkrijgbaar in Stevig, Medium en Zacht. Ook de Royale kussens zijn verkrijgbaar in een kortere uitvoering voor extra ruimte in bed.


Lees meer

De kussens in de Support serie hebben allemaal hun eigen soort vulling om voor elk postuur en elk matras de juiste stevigheid te bieden. Met uitzondering van de Silvana Support Larimar en de de Silvana Support Royale hebben de kussens een ritssluiting aan de bovenzijde om vulling naar wens te verwijderen of toe te voegen.Lees meer

Bescherm uw kussen met een bijpassend kussensloop

Voor een lang en hygiënisch kussenleven raden wij aan een molton sloop om het kussen te gebruiken en deze wekelijks te wassen.

De Silvana kussenslopen zijn anti-allergisch, comfortabel, zacht en vochtregulerend. Door de ingestikte hoeken en schoudercontour past hij perfect. Silvana kussenslopen zijn ook verkrijgbaar met Climate control (temperatuurregulering).


Een lang kussenleven

De levensduur wordt voor een belangrijk deel bepaald door het onderhoud. Regelmatig opschudden en/of opkloppen en luchten (niet in de felle zon) zijn van groot belang voor een lang kussenleven.

Een hoofdkussen heeft het zwaar: Wij verliezen elke nacht gemiddeld ongeveer 1/4 liter transpiratievocht. Uit hygiënisch oogpunt is het daarom wenselijk uw kussen na maximaal 5 jaar te vervangen.

Was niet te vaak!

De Silvana Support® kussens kunnen gereinigd worden volgens het waslabel dat aan het kussen is genaaid, met uitzondering van de Silvana Support® Larimar, Cristal en Royale. Was uw kussen niet te vaak om slijtage en verlies aan veerkracht te voorkomen. De neksteun is niet wasbaar en moet vóór het reinigen worden verwijderd.


Neksteun vervangen

Door de ritssluiting kan de neksteun eenvoudig worden vervangen, bijvoorbeeld wanneer door intensief gebruik de veerkracht is afgenomen. Losse neksteunen zijn verkrijgbaar bij de Silvana Support® dealer.

Lees meer

Alle Support kussens zijn behandeld met Aegis®. Deze behandeling maakt kussens schimmel- en bacteriewerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.


Lees meer